Splošni pogoji in politika zasebnosti

Upravitelj spletne strani servis-setina.si:

Šetina Aleš s.p.,
Zbilje 24a, 1215 Medvode
Davčna številka: SI69371849
Matična številka: 7997744000
Gsm: 041 639 220
Email: info@servis-setina.si

Upravitelj spletne strani je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVPot-UPB2) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Vsi posredovani podatki bodo obravnavani strogo zaupno in za namen, zaradi katerega so bili posredovani.

Upravitelj spletne strani spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnot uporabnikov trgovine, zato bo storil vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Za čas 2 leti hrani anonimizirane IP naslove vseh obiskovalcev spletne strani. IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta, se zbirajo za potrebne zagotavljanja varnosti. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spreminjanje nakupovalne košarice. Na računalnik kupca lahko spletna stran shrani tudi nekatere trajne piškotke, to je identifikacijsko številko uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku) ter štiri piškotke sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nepoobleščenim fizičnim ali pravnim osebam.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Vaši osebni podatki (ime in priimek, naslov, telefon, elektronska pošta…), so potrebni za pravilno obdelavo vašega naročila in dostavo le tega ter za obveščanje v zvezi oddanega naročila. Za pravilnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, upravitelj spletne strani ne odgovarja.

PRIJAVA NA SERVIS

Ob prijavi se bodo vaši podatki uporabili samo za vzpostavitve stika z naročnikom. V kolikor imate kakšna dodatna vprašanja ali težave z odjavo, nas lahko kontaktirate na info@servis-setina.si.

PIŠKOTKI

Ta stran vsebuje piškotke. Piškotki se uporabljajo za anonimno slednje aplikacijam tretjih oseb, kot je Google Analytics. Pištkotki praviloma izboljšajo izkušnjo brskanja. Pred potrditvijo piškotkov se naložijo samo piškotki, ki ne shranjujejo vaših osebnih podatkov ali podatkov, ki bi v povezavi z drugimi lahko kakorkoli razkrivali vašo identiteto. Piškotki na spletni strani servis-setina.si se uporabljajo za zbiranje informacij o obisku strani in izboljšanje kakovosti vsebin ter funkcij spletne strani.